Krbová vložka Hoxter ECKA 67/45/51

Akumulačné krby a teplovzdušné krby sú dnes najžiadanejším spôsobom vykurovania. Krbové vložky HOXTER si rozumejú s obidvoma týmito technológiami. Bezchybne fungujú v uzavretých stavbách akumulačných pecí s dodatočnou akumulačnou masou. Krbové vložky sú taktiež prispôsobené na prevádzku v teplovzdušných krboch, kde ponúkajú možnosť rozvodu teplého vzduchu do iných miestností. Krbová vložka Hoxter ECKA 67/45/51 je konštrukčne robustná a zároveň veľmi elegantná z pohľadu dizajnu.

Nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb a majte presný prehľad o Vašej investícii. Cena krbu zohľadňuje množstvo špecifík a takisto aj správny výber technológie pre krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

CENOVÁ PONUKA NA  KRB

Technický list na stiahnutie

KRBOVÝ MECHANIZMIS VÝSUVNÝCH DVIEROK

HOREVÝSUVNÝ MECHANIZMUS DVIEROK KRBOVEJ VLOŽKY
Výhodou horevýsuvných dvierok je že sa pri otvorení zasunú do vnútorného prestoru a nezaberajú priestor v miesnosti. Vysúvacie dvierka HOXTER majú veľmi odolný a konštrukčne inovatívny mechanizmus . Pri otváraní sa dvierka najprv odsunú a potom posúvajú niekoľko milimetrov od konštrukcie. Celý mechanizmus je veľmi  tichý  a vyznačuje sa ľahkým chodom, o ktorý sa stará osem integrovaných ložísk. Pri uzavretí tlačí na dvierka pružina o sile až 25 kg, čo dokonale utesní a zabezpečí kvalitné horenie v krbe.

DODATOČNÁ AKUMULAČNÁ MASA HOXTER

KRBOVÉ VLOŽKY S DODATOČNOU AKUMULAČNOU MASOU
Hodnotu krbu v každom prípade zvyšuje aj dodatočná akumulačná masa za krbovou vložkou. Pre svoje akumulačné schopnosti dokáže predĺžiť čas medzi prikladaním a poskytuje zdravé sálavé teplo. Krbové vložky HOXTER na prvý pohľa zaujmú robustnou konštrukciou, ktorá umožňuje prevádzku v uzavretých stavbách akumulačných krbov. Tu sa spájajú do jedného celku výhody veľkého pohľadového skla a akumulácie tepla bez toho, aby by sa priestor nadmerne prekuroval.

ECKA 67/45/51 s oceľovým výmenníkom
Nominálny výkon: 12 kW
Regulovateľný výkon: 6–16 kW
Rozmer presklenia: 67/45 x 51 cm
Priemer dymovodu: Ø 200 mm

ecka_67-45-51_s_ocelovym_vymennikom

ECKA 67/45/51 s liatinovou kupolou
Nominálny výkon: 8 kW
Regulovateľný výkon: 6–16 kW
Rozmer presklenia: 67/45 x 51 cm
Priemer dymovodu: Ø 180 mm

ecka_67-45-51_s_kupolou

ECKA 67/45/51 s redukciou
Nominálny výkon: -
Regulovateľný výkon: 6–16 kW
Rozmer presklenia: 67/45 x 51 cm
Priemer dymovodu: -

ecka_67-45-51_s_redukciou

Spýtajte sa na produkt